Nieuw groepstraining

Deze training komt in aanmerking voor  de Uitpas!

Met Uitpas kansentarief kan je deze training volgen aan 80% van de prijs!!

GEANNULEERD: Kwaad in actie !

Een uniek trainingsprogramma


Wegens de Corona-maatregelen zijn wij verplicht om onze groepstraining te verschuiven naar het najaar van 2020! 

Info volgt.


Wat?


Een trainingsprogramma in groep voor jongeren met pit die meer controle willen krijgen over hun eigen kwaadheid.

 

Kwaad in actie’ is een samenwerking tussen Geert Taghon (Kwa!Do) en Pedro Fioen.  Geert en Pedro leerden elkaar kennen tijdens de Krav Maga trainingen en binnen hun huidige job aan de Vives hogeschool Kortrijk, afdeling Sociaal-Agogisch Werk.  Hun passie voor de dynamiek van agressie en hun jarenlange ervaring deed hen besluiten om samen te werken. Vanuit dit kader ontstond ‘Kwaad in actie’.

 

‘Kwaad in actie’ is een uniek trainingsprogramma waarbij elementen van de ART-training van Goldstein (Agressie Regulatie Training) worden gecombineerd met bewegingselementen uit het arsenaal van Krav Maga (gevechtsport). Door Krav elementen te vermengen met de ART methodiek komen ze tegemoet aan de nood van jongeren om 'iets te doen’. Via beweging komen tot regulatie en controle!

 

Het programma bestaat uit een introductie voor de jongere en zijn ouder(s)/begeleider (1 uur)

en 5 sessies (elk sessie 1,5u). Deze gaan allen door op woensdagnamiddag.

Tijdens deze 5 sessies wordt er met de jongeren actief gewerkt rond de boosheidscyclus (meer info op www.kwado.be). Dit doen we aan de hand van psycho-fysieke oefeningen, reflectie en duiding.

 

 

Trainers?

Kwa!Do is de kleine privépraktijk van Geert Taghon (www.kwado.be). Geert is al meer dan 10 jaar een gecertificeerde ART-trainer. Zijn trainingsprogramma is onderbouwd met de elementen van de Goldstein ART-training (Agressie Regulatie Training).  Tijdens deze training leren jongeren wat agressie is, hoe agressie bij hen werkt en hoe ze anders met stress en agressieve gevoelens kunnen omgaan.

 

Pedro Fioen is Krav Maga instructeur en was jarenlang leerlingbegeleider in het VTI van Kortrijk. Krav Maga is de meest doeltreffende en realistische zefverdedigings- en close-combatsysteem dat vandaag bestaat en internationaal wordt beschouwd als een praktische, doeltreffende en innoverende gevechtsmethode. Pedro Fioen werkt met groepen en individuen en weet als geen ander deze methodiek af te stemmen op zijn doelgroep.

 

Voor wie? 

Dit trainingsprogramma in groep richt zich tot jongeren tussen de 14 en 16 jaar die graag actief bezig zijn. Elke sessie bevat een deel actie en een deel reflectie.

 

Data : woensdag  29/4, 6/5, 13/5, 20/5, 27/5

 

Prijs: 245€ voor introductie, volledige training + aandenken


Inschrijving & info: info@kwado.be 

TAGHON GEERT

Meer info

 


       info@kwado.be

 


0485/98.31.84. www.kwado.be


 www.geerttaghon.be